Giv dit barn

Lyst til at være

Børnehave og Vuggestue

Skovstjernen er et privat dagtilbud i Silkeborg Kommune.

Vi er et dagtilbud med hjerterum og gode normeringer, for vi vægter det nære og omsorgsfulde meget højt. ,

Vi har fokus på at være et trygt og nærværende sted for dit barn og dets udvikling.

Vi er normeret til 84 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn.

Børnehaven er fordelt på fire grupper, hvor grupperne arbejder sammen to og to. Der er to børnehavegrupper i hovedbygningen Skovstjernen, samt to i skolens bygninger.

Legepladserne er naturlige, skønne og fyldt med skovens og naturens egne glæder. De har ruminddelinger mellem de enkelte afdelinger, således at hele området kan været åbent, eller grupperne kan samle sig på egne områder.

Vuggestuen er fordelt på tre grupper, hvor to grupper er sammen i pavillonen og en større gruppe i hovedbygningen. Vuggestuens grupper har egne legepladser, med mulighed for at åbne ud til børnehavens børn, når det giver mening.

Skovstjernen er en del af Rudolf Steiner skolens samlede tilbud.
I foråret når barnet er 5 år og skal til at gå i skole – bygges der naturligt bro til børnehaveklassen således at der skabes trygge overgange og opbygges tillid.

De kommende skolebørn lærer deres børnehaveklasseleder at kende, de lærer hinanden at kende og begynder med glæde at orientere sig mod den kommende skolegang. 

Et dagtilbud med hjerterum, plads & tid til dit barn

Ønsker du også at dit barn bliver set og hørt? Og at der er varme og omsorgsfulde hænder, hver gang der er brug for det? Mærk lidt af det vi står får i denne lille stemningsfilm med glimt fra vores hverdag.